Maginfluensa...

Det hela började igår när jag och Maria skulle käka i stan. Jag brukar kunna äta upp typ allt..  men denna gången åt jag bara hälften. Det tog bara stopp. Tänkte inte mer på det och efter det fortsatte vi vår stanrunda. Sen gick vi hem till min pappa och då var det längesen vi ätit. Mådde lite halv-illa men jag sa till Maria att jag säkert bara inbillade mig eftersom jag visste att läraren som vi haft minilektion med hade spytt under natten (varför kom hon till skolan?!). Sen drog vi hem... Maria till sitt och jag hem till min mamma. Surfade lite... var fortfarande inte hungrig. Gick och la mig vid 23 och tänkte att jag minsann skulle få sova måååånga timmar för en gångs skull (ja kl 23 är supertidigt för att va mig...). Somnade som en stock och vaknade 00.30 igen. Mådde illa och saliven bara sprutade ur munnen. Satte mig vid toastolen... ingen spya... gick upp för att hämta en alvedon då jag hade jääätteont i magen. Sen blir det svart för ögonen. Jag står naken i vårt vardagsrum och skriker "maaaammmaaa nu svimmar jag" varpå mamma svarar "lägg dig ner på golvet!". Haha fy och vakna av ett sånt vrål, superförvirrande :P. Sprang bokstavligt in på toan och la mig på golvet (tack för golvvärme!).

Sen låg jag mest där och kved hela natten... hjärtklappning... extremt illamående och magknip som inte är av denna värld. Tog min kudde och täckte och la mig där... ville ha nära till toan. Slumrar till i någon minut och sen vaknar jag och bara reser mig upp och spyr. Äckligt men ändå lättande... mådde mycket bättre direkt efteråt. Lägger mig på golvet och vilar lite till... efter en stund gör det ont i magen som fan igen... sätter mig på toa och då kommer det från andra hållet. Och så har det väl mest hållt på hela natten. Usch och fyyy FAN alltså... jag är hellre megaförkyld 25 veckor om året än att få maginfluensa igen.

Nu är det något bättre... illamående fortfarande dock men har inte spytt eller så. Skönt. Hoppas det går åt rätt håll nu. Idag blir det bara vila i sängen. Tänker verkligen inte gå upp härifrån. Nu vill jag bara bli frisk till julafton. Vore ju kul att inte kunna äta en bit av julbordet...

Puss&Kram
//Ippa

Kommentarer
Postat av: Anna

Fyfan, jävla pucko lärare! krya på dig filippa! :)

2010-12-22 @ 18:09:01
URL: http://bbengtssonanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0