I övermorgon!!!

Tjenna!
Ligger fortfarande i sängen hemma hos D.... sjukt skönt med sovmorgon! Har sovit jättelite nu i över en vecka men det tog jag igen inatt :) 11 timmar blev det ungefär :) Idag är planerna... packa allting inför resan och fixa med det... sen fika en stund i eftermiddag med Maria. Hur trevligt som helst. Blir en liten hejdå-fika.
I övermorgon smäller det och jag är redan nervös... hatar ju att flyga. Har dock fått utskrivet Atarax som är ett lungnande läkemedel mot oro så det ska jag knarka :) Underbar medicin är det haha. När man tagit det har man inga bekymmer alls! :)
Resan dåja... vi åker först taxi hemifrån till tågstationen i Kristianstad som tar oss till Kastrup flygplats. Därifrån går flyget cirka klockan 14. Uppe i luften väntar vi i 11 timmar innan vi landar på Bangkok flygplats (som är den största i världen och jättehäftig). Efter bagageuthämtning och annat å beger vi oss till Hotell Siam@Siam där vi ska bo två nätter. Sen gissar jag att det blir massvis med shopping hela dagen efter lite lunch och återhämtning. Thailand ligger 6 timmar före Sverige så klockan är ungefär 7 på morgonen när vi landar och sen lär vi ju shoppa hela dagen så på natten där är man sova underbart gött :) På kvällen innan läggdags äter vi middag på en nice restaurang och sen går vi och tar en drink på Statetower som består av hela 64 våningar. Där längst uppe finns en bar med utsikt över hela Bangkok. Fräckt!
Dagen efter allt detta spektakel så är vi hela dagen i Bangkok också... sen på kvällen tar vi taxi till Hua Hin (ca 2-3 timmar). Det ligger söder om Bangkok. Där ska vi vara i 4 dagar sen åker vi till en ö som heter Koh Talu som är ett riktigt snorkelparadis sägs det. Där ska vi bo i Bungalows och bara sola, bada och snorkla. Härligt! Efter det åker vi tillbaka till Hua Hin och bor där resten av tiden.
Vi är totalt 10 personer som åker och det är min familj (mamma, styvpappa, pojkvän, syster och systers sambo) samt några bekanta som är en familj på 4 stycken. Kommer nog ha skitkul :)
Nu: ta tag i dagen ;P
PS! Bilder kommer!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0