Söndag

God middag underbara söndag!
17.18 är klockan just nu och jag sitter och skriver arbete. Det går sakta framåt. Min hjärnkapacitet är inte särskilt god just nu. Är riktigt trött men glad ändå trots denna urtråkiga sysselsättning. Igår firade vi Dagges syster Liv som fyllde 18 igår. Grattis än en gång! Åt jätte(mycket)god mat som var italiensk buffé och sen jordgubbstårta på det. Sen åkte vi direkt till Ystad till Dagges morbror och käkade gott där med. Så gårdagen stavades; mat (i alla dess färger, former och mängder) och jag gillar det. Idag får jag inte ner särskilt mycket med andra ord.

Åkte hem och var hemma cirka 01 på natten tack vare riktigt tjock dimma. Men jag hade turen som fick dricka några glas vin så jag slapp i alla fall körningen och kunde sova istället. Loves it!

Idag har jag inga särskilda planer. Ska nog bara sitta här och skriva arbete och slappa. Sen blir det nog en tur till Åhus ikväll och strandpromenad där med Dagge. Mys! Men till dess som sagt.... arbete. Och sen en tidig date med sängen tror jag.

//Ippa


Kommentarer
Postat av: Micca

AJ LAVIOO <3

2010-05-23 @ 23:54:50
URL: http://miccii.blogg.se/micca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0