Så var det måndag igen...

Jaha... då var det måndag igen. Måndagar är sådär kul tycker jag... det är ju så långt till helgen! Men när det väl är fredag så tycker man alltid att det går ganska fort ändå. Nej jag tycker faktiskt för en gångs skull att tiden kan stanna lite... så jag har mer tid att plugga till de 3 (!) tentorna vi har nästa vecka. Döda mig? Ledig måndag-onsdag + fredag iaf så har många lediga dagar på mig att plugga. Får la se om det räcker ;)
Besök på Ungdomsmottagningen kl 14.00 idag. Blir så jävla förbannad. Har haft samma preventivmedel i 100 år nu och barnmorskan som skriver ut de till mig har sagt att jag bara behöver ringa så skriver hon ut nya recept. Idag var det en undersköterska som svarade och hon fattade inte riktigt det där utan bestämde sig för att jag var tvungen att komma dit. AHR... jag sa till och med att jag nyss tagit mitt blodtryck och att det var bra. Men nejdå. Jävla idioter. Snacka om att slösa på vårdtiderna. Inte konstigt det finns väntetider när systemet fungerar såhär. ARG! Slöseri med deras tid, slöseri med min.
Efter det där så ska jag träna... blir Indoor walking idag. Håller på att öka upp mina träningspass nu efter de 2 sjukdomsveckorna. Så det blir 3 pass denna vecka. Snart back on track! :)
Men... innan allt det dära... plugg hela dagen lång. Så frestande att krypa ner i sin varma säng... till en varm och mysig pojkvän...
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0