Usch

Med risk för att låta fruktansvärt negativ: fy fan vad jag hatar söndagar. Det är bara ångest så det skriker om det. Då ska man börja en helt ny vecka med en massa plugg och tråkigheter. AHR! Det positiva är väl att med en ny vecka... så kommer det en ny helg. Nästa helg blir det skojjigheter :)

Bara plugg idag... trisst. Har case imorgon, ännu tråkigare. Min motivation är verkligen i botten just nu för just nu ser jag inte alls fram emot att bli sjuksköterska, inte för fem öre. Det är egentligen bara under praktikerna jag känner: "wow"! Annars: "blä"!. Jaja, bara att kämpa vidare.

Har skickat in min och Y:s tatueringar via mail till tatueraren nu. Ska få lite prisförslag och sånt :) LÄNGTAR! Det är en låttext från en artist som har spelat en stor roll i mitt liv och som jag verkligen avgudar och ser upp till. Guess who? :) Låten är en av världens bästa, så valet var ganska givet. Den är förknippad med oändligt många känslor så en del av den har jag gärna inristad på min kropp i resten av mitt liv :)

Puss&Kram
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0