Shopoholic?

Alltså... jag börjar inse mitt beroende nu. Varje dag tänker jag "åh... vad nice det hade varit att åka till stan och shoppa nu...". Jag shoppar något varje vecka... och då snacka vi inte för en hundralapp utan snarare fem eller tio... minst. Jag säger bara... tur att jag bor hemma och har råd med det... sen blir det andra bullar. Usch, hur ska jag kunna ge upp det roligaste som finns?

Jag handlar kläder och accessoarer varje vecka men jag tycker aldrig att jag har något att ha på mig. Tråkigt men sant... detta bevisar ju bara att jag aldrig bli nöjd.

Sen när jag gått ner fem kilo så har jag iaf det att skylla på ;) Visste ni att 5 kilo är lika med en klädstorlek? Aaadå... i de allra flesta fall iaf... :) Hihi... då blir det nya jeans och andra byxor. Tröjorna kan man oftast ha ändå men jeans är det värre (bättre ;)) med.

Åter till tentaplugget... och kanske en liten koll på Nelly :P Nätshoppa är riktigt nice. Finns inget bättre än när man får ett paket att hämta ut på posten... just nu väntar jag på mina rosa converse :)

//Ippa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0