Godkväll i stugan

Hej!
Första dagen på sista terminen och sista kursen på utbildningen. Hur sjukt är inte det då? Datumet för examen är bestämt. Den 10 Juni kl. 12.00 i Heliga Trefaldighetskyrkan. Boka det ;) Om det nu vill sig så väl... jag tar ingenting för givet. Det är SÅ mycket som ska avklaras innan dess. Sluttentor och slutexaminationer av tusentals olika slag. Hu :( Har riktigt mycket ångest inför detta men jag kommer givetvis göra mitt bästa!

Blev skola 9-16 idag sen efter det stack jag hem, käkade och skrev ut papper inför kursen. Sen stack jag och tränade, sprang 30 minuter på löpband. Jobbigare än vanligt idag p.g.a. en stor blåsa på stortån från dansen igår. Gör vansinnigt ont! Sen efter det stack jag hem och käkade übergod lasagne sen skrev jag ett CV som ska skickas till diverse arbetsplatser inom kort :) Så nu är det färdigt, en sak att bocka av på listan.

Imorgon är det skola igen hela dagen. Jag har ju sovit till 12 varje dag i flera veckor nu känns det som och kommit ifrån allt var rutiner heter. Ska vara helt ärlig och säga att det är skönt att komma in i rutiner igen :) Trots att jag gick upp klockan 7 idag så har ja varit pigg hela dagen och är fortfarande :) Så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa lite innan jag stänger mina gröna och sussar ända till 07.00 imorgonbitti.

Hoppas ni haft en trevlig tisdag!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0