Senaste händelserna.

Hej igen, och sorry igen för en urkass uppdatering. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag har verkligen haft fullt upp. Vet knappt var jag ska börja...

Om vi ska börja därifrån jag skrev ett blogginlägg sist.... så började det med 3 underbara dagar på Siesta (festival i Hässleholm för er obildade ;)). Såg supermånga bra artister och hade jättetrevligt. Det var dessutom riktigt bra väder, så sommaren sa verkligen "hej" till mig på riktigt med sol, bad, dans, fest, vänner, musik. Ja... allt man kan önska sig av en riktigt bra svensk sommar!

Sen var det Söndag och jag började känna mig dålig... riktigt dålig. Trodde jag hade åkt på en halsfluss. Gick till läkaren som konstaterade lunginflammation. Skumt! Så det blev antibiotika i 10 dagar. Kul sådär innan examen...

Jag hade en riktigt skönt vecka där jag var ledig innan examen... om man bortser från sjukdomen då.

Sen på fredagen den 10 juni var det äntligen dags. Jag skulle bli leg. sjuksköterska. Helsjukt. Har fortfarande inte fattat det. dagen började i alla fall med en frukost med klassen. Supertrevligt med champagne och massa gott snack :) Tycker verkligen om mina classmates så mycket, kommer sakna er! Sen bar det av med taxi in till kyrkan där alla var supernervösa innan. Sedan ringde klockorna och vi spatserade in två och två i ett långt led inför flera hundra blickar och kameror. Väldigt mäktigt ögonblick som jag aldrig kommer glömma. Häftigt! Sen blev det sång av elever och tal från lärare. Det gick bara inte att hålla tillbaka tårarna. Ögonblicket man väntat på i 3 år var här och nu. Obeskrivligt. Vi gick upp och fick vårt kuvert och vår brosch och spatserade sedan ut ut kyrkan. Jag har aldrig varit stoltare över mig själv än just då. Magiskt.

På kvällen samma dag drog vi till Eslöv där två klasskamrater stod för festen. Hade supertrevligt. Vi måste hålla kontakten tjejer! Fest SNART!

Lördagen då hade jag min examensfest. Kunde inte blivit bättre. Var verkligen glad att alla mina närmaste tog sig dit :)

Jag är verkligen jättelycklig, och för er som undrar så väntar... introduktion inför nya jobbet på fredag, födelsedagsfest hos Louise på lördag och sen börja på nya jobbet på måndag. På onsdag åker jag till Göteborg och firar midsommar med min fina man. Älskar och saknar dig så!

Puss
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0