En onsdag i handbollens tecken...

Hej!
En skön ledig onsdag har det varit :) Dagen började med ett läkarbesök för min del. Har ju haft ont i halsen i 3 veckor nu och börjar bli jäkligt trött på det. Så ett halsprov blev det som visade inga bakterier. Handlar då förmodligen om en jäkligt långdraget virus. Så det blir att vänta ut det med hjälp av Alvedon :) Men nu vet jag i alla fall! Sugen på att träna nu!
Sen blev det häng med Maria. Drog till lite olika ställen, sen chillade vi bara. Mys!
Sen var det dags för premiärmatch för IFK Kristianstad. Instabilt som tusan, men vinst blev det och det var väl ren tur kan man säga ;) Jesus christ.
Efter handbollen blev det chill med Louise på hennes "balle".
Nu ligger jag i sängen. Imorgon väntas det jobb. Tycker verkligen om att jobba! Ogillar att gå hemma och "drälla". Usch.
By the way så fyllde min prins 24 år igår. Fick en silverbricka med whiskyglas, två karaffer med whisky i den ena samt en whiskybok, ett askfat i kristall och en cigarr av mig. Av pappa fick han en liten karaff med fin whisky och gratis påfyllning när han vill ;) Av mamma fick han presentkort på MQ. Han blev mycket nöjd. Är han nöjd så är jag nöjd ;) Sen var vi på Oleary's och käkade och kollade på fotboll. Perfect!
Nej, sova sägs vara bra.
Puss
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0